Gostinstvo

Kulinarično razvajanje v kar treh nivojih

Zadnje čase vedno več ljudi daje prednost zdravi, dobri hrani. In prav tisti, ki jim ni vseeno, kaj pojedo, bodo cenili bogato kulinarično ponudbo v Kristalni palači.

Luksuzna restavracija diVino ob vznožju Kristalne palače svoje goste razvaja v kar treh višinskih nivojih. Njena notranjost v sožitju modernega in rustikalnega sloga ponuja prave gurmanske užitke, kjer že sama podoba hrane odraža trendne oblike in poskrbi za celovito nadstandardno izkušnjo vsakega gosta. Najvišje nadstropje restavracije se odpira na zeleno teraso z urbanimi potezami. Na njej gost doživi unikatno uživanje kulinarike v glavnem mestu in sproščujoče delovanje vzdušja naravnega okolja. Restavracija lahko sprejeme do 500 gostov in je primerno okolje tudi za različne prireditve.

Druga kulinarična posebnost Kristalne palače je na njenem vrhu: zastekljena kavarna Crystal Caffe, v katero se lahko odpeljete s panoramskim dvigalom in kjer so ob lepih dnevih Kamniško-Savinjske Alpe na dlani. Edinstven pogled dopolnjuje stilizirana moderna notranjost in ponudba vrhunske kave, svežih rogljičkov in tortic

Gostinstvo