Mali Princ

Logo

Mali princ vas vabi v prodajno-svetovalni pohištveni salon, in sicer v prvo nadstropje Nakupovalne galerije Kristalne palače. V salonu so predstavljene otroške in mladinske sobe, ki jih odlikujejo dolga tradicija, kakovost in slovenski značaj, oplemeniten s svetovnimi trendi oblikovanja. Zaupajte nam, kakšne so vaše želje in izberite pohištvo prilagojeno vašim potrebam po udobju, praktičnosti in lepoti izbranega prostora. Ponujamo vam številne možnosti opremljanja z veliko izbiro dimenzij pohištva, različnimi sestavi in elementi, ki omogočajo popolno prilagoditev prostoru in vsakemu posamezniku. Široka paleta barv omogoča brezmejne možnosti osebnega izražanja in uresniči otroške želje po barvitosti in pestrosti. Z veseljem prisluhnemo vašim zahtevam in sobo prilagodimo tudi po meri.

Zagotavljamo odlično servisno storitev z dostavo, vnosom in montažo, vse na isti dan. Prepustite se ugodju in užitkom bivanja v veselih prostorih odraščanja Mali Princ!

Ponudbo dopolnjujejo tudi kvalitetni spalnični programi Luna ,in vgradne omare, s katerimi v popolnosti izkoristite Vaš dragocen prostor.

Mali Princ

Ponujamo:

Blagovne znamke
Mali princ, Luna