iSTYLE Apple Premium Reseller Ljubljana

Logo

iSTYLE v Kristalni palači je ena največjih trgovin Apple Premium Reseller v Sloveniji in v regiji, urejena po natančnih Applovih oblikovalskih smernicah. S tem Apple zagotavlja, da imajo kupci po vsem svetu enako izkušnjo nakupovanja in so deležni najboljše prodajne storitve, ki jo lahko ponudi samo podjetje, kakršno je Apple.

Trgovina iSTYLE je prvi Apple Premium Reseller v Ljubljani, oblikovana po najnovejših standardih korporacije, poleg tega pa odlično dopolnjuje oblikovalsko dovršenost galerije v Kristalni palači. V takšnem okolju je kupovanje posebno doživetje, zato iSTYLE kupcem ponuja edinstveno spoznavanje in možnost preizkušanja vseh Applovih izdelkov, strokovne podpore in tudi učenja.

Predstavitve izdelkov

Vas zanima novi iPhone, Mac računalnik ali iPad? Pogovorite se z našimi Apple strokovnjaki in si oglejte predstavitev v trgovini. Z veseljem vam bomo razkazali najnovejše Apple izdelke ter vam ob preizkusu svetovali. Pokazali vam bomo razlike med izdelki in vam tako pomagali izbrati prav tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

Brezplačne Apple delavnice

Ne glede na to ali ste začetnik ali profesionalec, vam naši usposobljeni Apple strokovnjaki lahko pomagajo z brezplačnimi delavnicami, tako da boste popolnoma izkoristite Mac računalnike in Apple izdelke. Pokrili bomo vse teme, od digitalne fotografije, glasbe ter ustvarjanja filmov, do spletnega oblikovanja, poslovnih predstavitev in več.

Osebna podpora

Prehod iz vašega starega PC računalnika na novi Mac računalnik je enostaven - še posebej s pomočjo naših Apple strokovnjakov. Namesto vas bomo prenesli vse vaše datoteke, tako da boste lahko z uporabo pričeli takoj po nakupu. Vodili vas bomo tudi pri vaših projektih in vam pomagali popolnoma izkoristiti vaš novi Mac računalnik.

iPad Pro

iPad od nekdaj ponuja unikatno, preprosto, a vživeto izkušnjo. iPad Pro sedaj s svojim ogromnim 12,9-palčnim Retina zaslonom, skoraj dvakratno procesorsko močjo iPada Air 2 in izpopolnjeno Multi-Touch tehnologijo, dodaja tej izkušnji novo dimenzijo. Ni le večji. Je iPad, ki omogoča večjo kreativnost in boljšo produktivnost - v popolnoma novem merilu.

iPhone 7

iPhone 7 dramatično izboljša najpomembnejše elemente uporabniške izkušnje, ki jo nudi iPhone. Predstavlja novo, izredno napredno kamaro. Najboljšo zmogljivost in najdaljšo avtonomijo baterije do sedaj. Izjemni stereo zvočniki. Najsvetlejši in najbolj barvit ekran. Odpornost na vodo in prah.1 In izgleda tako močan kot v resnici je. To je iPhone 7.

MacBook

Novi MacBook zagotavlja popolno izkušnjo z doslej najlažjim in najkompaktnejšim prenosnikom Mac. Vse dele, od nove tipkovnice in sledilne ploščice Force Touch do 12-palčnega zaslona Retina, vhoda USB-C, baterije in matične plošče, smo popolnoma preoblikovali tako, da so zdaj ne le tanjši, temveč tudi boljši. Rezultat je več kot le nov prenosnik. Je prihodnost prenosnikov. Na voljo v zlati, vesoljno sivi in srebrni.

Apple TV

Ogled filmov, oddaj in športnih prenosov prek aplikacij je smer, v katero se razvija televizija. In novi Apple TV temelji na tej viziji.1 V svoji priljubljeni vsebini lahko uživaš prek aplikacij kot so Tastemade2, Qello Concerts, MLB.TV Premium3, YouTube, iTunes in drugih – vse na novem Apple TV-ju. Doživi izjemne, razburljive igre in aplikacije iz trgovine App Store, ki tvojo dnevno sobo spremenijo v fitnes, učilnico in več. Daljinski upravljalnik Apple TV Remote s površino na dotik Touch zagotavlja enostavno iskanje in pomikanje. Apple TV Remote lahko uporabiš kot dinamičen upravljalec za igranje iger, pri čemer na dotik občutljiva površina Touch deluje kot navidezna igralna ploščica za usmerjanje. S stekleno površino Touch daljinskega upravljalnika Apple TV Remote se lahko enostavno pomikaš po vsebini in zaslonih Apple TV-ja. Glej videoposnetke HD 1080p s prostorskim zvokom Dolby Digital 7.1.

Ponujamo:

Blagovne znamke
Philips, Bang and Olufsen, Microsoft, Belkin, Thule, Apple, Artwizz, GoPro, Moshi, Parrot, Beats, Sphero, Jawbone, Bowers&Wilkins, Fitbit, Withings, Mophie, Laut, Bose, Netatmo, Marshall, Adonit, Bamboo, Kenu, Herschel, Olloclip